behind canon 450D, iphone4s, and my random tought
Install Theme
selamat ulang bulan ke9 nak sayang. jangan brewokan cepet cepet ya, nanti kalo udah brewokan mana mau diuyel uyel lagi..😂😂😂

selamat ulang bulan ke9 nak sayang. jangan brewokan cepet cepet ya, nanti kalo udah brewokan mana mau diuyel uyel lagi..😂😂😂

another #ootd

another #ootd

a letter to pramesti saniscara

last night i had a dream about you, kemungkinan besar gara2 sebelum tidur kepikiran buat nulis unsent letter yang harusnya kekirim waktu kamu mau berangkat kemarin. well, ada beberapa hal yang buat aku harus kamu perhatiin, correct me if i’m wrong cur, but its just me being me, wrote you a letter because actually i love to writting letter, or maybe its just me with my motherhood instinc :p

1. make friend(s)

i mean, a real friend, not just a haha hihi and then disappear. i know you have an itchy bitchy to start a convo with a stranger kecuali kalo mereka duluan yang mulai ngajak ngomong. but i know you can. remember our first time together and how you suddenly tell me about your actual crush, deg2an gajebo mau diajakin duet bareng ciyeeeee… you can start with spontaneous yet random talk. you know that real friend will help you, go make another one there.

2. dont be careless

na na na na! for me, careless just another of your middle name. change it!

3. eat!

i know you can eat like a pig, but sometimes you pick for being supermodel appetite mode. belanda dingin, dont forget to eat.

4. cook healthy food

buat orang yang kalo mau mandi aja pake alesan harus daki gunung ke himalaya, jangan masak yang instant mulu. masak sayur, banyakin makan buah. tuh kan rempongkan aku udah disuruh makan, gaboleh makan yg instant, nyuruh masak pula. biarin wek :p

5. focus

nah ini, be focus for whatever you do there. you know, thesis isnt a monster that can eat you whenever it will, execpt you stay focus. once you lost your focus, the time will running, the professor will go to himalaya for eat es serut siram siroop or catch yeti, not only shower like you do. 

6. grab your degree and go home asap

cant wait for being your maid of honour in your wedding day yaayyyy! #kemudianhening #kabur

i love you so. i know you know that, but i wanna remind you, i love you :*

image

okay okaayyyyy… i love you too! :’)

ale feat om afgan kw4

ale feat om afgan kw4

ba!

ba!

sleep sleep tiger🐯 – View on Path.

sleep sleep tiger🐯 – View on Path.

gigigeligi nakkunduttt😬

gigigeligi nakkunduttt😬

because am happy💛💛💛💛

because am happy💛💛💛💛

a bittersweet punch from melanie subono book, a droopy feeling.. with anky, Fardani – View on Path.

a bittersweet punch from melanie subono book, a droopy feeling.. with anky, Fardani – View on Path.

📷

📷